Imamzadeh Ja'far, Borujerd

  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon

Borujerd, Iran

Pilgrimage place· Tourist attraction

Imamzadeh Ja'far, Borujerd Reviews | Rating 4.3 out of 5 stars (8 reviews)

Imamzadeh Ja'far, Borujerd is located in Borujerd, Iran on Jafari St. Imamzadeh Ja'far, Borujerd is rated 4.3 out of 5 in the category pilgrimage place in Iran.

Address

Jafari St

Accessibility

Wheelchair-accessible car parkWheelchair-accessible entrance

Open hours

...
Write review Claim Profile

Ā

Āmna زیدی

Incredible place

S

Saeid Asadi

Awesome architecture but the area needs better maintaining.

R

Razieh Goles

Nice and old shrine in centre of Borujerd

M

Mehrdad Tavakolian

Historic architecture, according to staff it's over 1300 years old building.

A

Ali Radmehr

امامزاده گنبد قدیمی زیبایی دارد که گویا عموما با عنوان گنبد های مضرس شناخته میشود. فضای اطراف امام زاده قبرستانی بزرگ است با قبرهایی بسیار قدیمی گویا قدیمی ترین قبرستان منطقه باشد. قبرها پر از نقوش عجیب است. که هر علامت نشان از شغل ، جنسیت ، جنگاوری ، بافندگی و خلاصه ای از زندگی متوفی دارد.

H

hamed younesi

امامزاده جعفر در شهر بروجرد در استان لرستان قراردارد امامزاده جعفر یکی از قدیمی\u200cترین بناهای تاریخی و مذهبی شهر بروجرد است که در انتهای خیابان جعفری قرار دارد کتیبه\u200cهای موجود در این بنا، فرد مدفون را جعفر، فرزند موسی کاظم، هفتمین امام شیعیان می\u200cدانند. اما در برخی کتاب\u200cها و منابع تاریخی، جعفر با پنج واسطه، فرزند سجاد، چهارمین امام شیعیان ذکر شده \u200cاست شهرت این بنا به خاطر گنبد پلکانی آن است که در دوره سلجوقیان بنا شده گنبد پلکانی یا گنبد اورچین یا مُضَرَس شبیه گنبد رک مخروطی است در سوگواری محرم و به ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورا، دسته\u200cهای عزاداری متعددی در محوطه امام زاده جعفر حاضر می\u200cشوند

N

nooshin dehghan

یک امامزاده خیلی کوچیک و دنج توی بروحرد هست به فاصله کمی از مسجد جامع بروجرد. دوتا چنار قدیمی هم تو محوطه این امامزاده هست

ا

ابوریحانه

یکی از قدیمی\u200cترین بناهای تاریخی و مذهبی شهر بروجرد است که در انتهای خیابان جعفری قرار دارد. کتیبه\u200cهای موجود در این بنا، فرد مدفون را جعفر، فرزند موسی کاظم، هفتمین امام شیعیان می\u200cدانند. اما در برخی کتاب\u200cها و منابع تاریخی، جعفر با پنج واسطه، فرزند سجاد، چهارمین امام شیعیان ذکر شده\u200cاست. شهرت این بنا به خاطر گنبد پلکانی آن است که در دوره سلجوقیان بنا شده و بیش از هزار سال قدمت دارد.