K. N. Toosi University of Technology

  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon

Tehran, Iran

kntu.ac.ir
Public university

K. N. Toosi University of Technology Reviews | Rating 4.4 out of 5 stars (7 reviews)

K. N. Toosi University of Technology is located in Tehran, Iran on Mirdamad Blvd, No. 470. K. N. Toosi University of Technology is rated 4.4 out of 5 in the category public university in Iran.

Address

Mirdamad Blvd, No. 470

Phone

+98 2188882991

Open hours

Mon
7AM–8PM
Tue
7AM–8PM
Wed
7AM–8PM
Thu
7AM–12PM
Fri
Closed
Sat
7AM–8PM
Sun
7AM–8PM

...
Write review Claim Profile

A

Alireza Fatehi

This is a professional University with scientific, yet friendly, environment

A

Abbas Noruzi

Professional and Technological

H

hedieh hoobakht

It is one of the greatest universities in Tehran

A

Alireza Khataminia

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی یکی از دانشگاه\u200cهای برتر دولتی شهر تهران و نخستین دانشگاه صنعتی ایران می\u200cباشد. هسته اولیه این دانشگاه به سال ۱۳۰۷ برمیگردد گه با تصویب شورای انقلاب فرهنگی این دانشگاه در سال ۱۳۵۹ با ادغام ۹ مرکز آموزش عالی (مؤسسه عالی تکنیکوم نفیسی (مؤسس مهندس حبیب نفیسی)، مدرسه عالی فنی، دانشکده نقشه\u200cبرداری، مؤسسه آب\u200cشناسی، دانشکده هواشناسی و علوم جو، دانشکده مخابرات، مدرسه عالی ساختمان، دانشگاه کار و پیشه، تربیت دبیر فنی پلی تکنیک تهران، دانشگاه علوم و فنون مجتمع آموزشی وزارت راه، مجتمع تکنولوژی تهران و مدرسه عالی تلویزیون و سینما) به شکل کنونی و با نام دانشگاه فنی و مهندسی تشکیل شد و در سال ۱۳۶۷ به نام خواجه نصیرالدین طوسی، دانشمند ایرانی تغییر نام داد. دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی درحال\u200cحاضر ۸۵ قطب علمی، ۱۹۴ آزمایشگاه پژوهشی و آموزشی، ۱۳ مرکز پژوهشی، ۳ گروه پژوهشی، ۶ پژوهشکده، ۱۱ شرکت دانش بنیان و ۲۸ شرکت مرکز رشد دارد که در زمینه\u200cهای تخصصی دانشگاه فعالیت می\u200cکنند. این دانشگاه توانسته\u200cاست با عقد قراردادهای بسیار با صنایع گوناگون کشور، ضمن حل مشکلات تخصصی آن\u200cها، در بسیاری از دستاوردهای پژوهشی ایران سهیم باشد. مجموعه فعالیت\u200cهای پژوهشی آن، حکایت از پویایی دانشگاه در عرصه\u200cهای مختلف علمی و صنعتی دارد که در پاره\u200cای از زمینه\u200cها تنها نیروهای متخصص کشور در این دانشگاه فعالیت می\u200cکنند یا دانش\u200cآموختهٔ این دانشگاه\u200cاند. براساس پایگاه\u200cهای معتبر برای رتبه\u200cبندی دانشگاه\u200cها در جهان، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی پیشرفت و رشد محسوسی داشته\u200cاست. این دانشگاه در ۱۱ دانشکده با ۱۸ رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی، ۵۳ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۲۳ رشته تحصیلی در مقطع دکترا کار خود را انجام می\u200cدهد. به گفته محمود احمدیان، معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیر نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه با توجه به جذب اعضای هیئت علمی هم\u200cاکنون ۱ به ۱۸ می\u200cباشد.

M

Maryam Moradi

خوابگاه دانشجویی خانه سبز واقع در محدوده انقلاب با مجوز وزارت علوم پذیرش دانشجو و کارمند

A

AMIR ABEHAYAT

ساختمان مرکزی

S

Shahram Sabetkamal

معرفی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی هستۀ اولیۀ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی دانشکدۀ مخابرات است که در سال ۱۳۰۷ شمسی در محل فعلی دانشکدۀ مهندسی برق دانشگاه تأسیس و در سال ۱۳۱۸ اساسنامۀ آن به تصویب مجلس شورای ملی وقت رسیده است. دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با ساختار فعلی، در سال ۱۳۵۹ و به\u200cدنبال تصویب ستاد انقلاب فرهنگی طی ادغام ۹ مرکز آموزش عالی با عنوان مجتمع فنی و مهندسی، بنیاد نهاده شد و سپس در سال ۱۳۶۲ نام آن به «دانشگاه فنی و مهندسي» تغيير يافت. تغيير نهايي نام دانشگاه به عنوان فعلي، به سال ۱۳۶۷ برمي\u200cگردد که در آن سال، دانشگاه به نام دانشمند پرآوازۀ اسلامي و ايراني، حکيم خواجه نصيرالدين طوسي، مزين شد.