Museum of Dr. Shariati

  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon
  • Trustfeed ratings Icon

Tehran, Iran

shariati.com
Museum

Museum of Dr. Shariati Reviews | Rating 4 out of 5 stars (8 reviews)

Museum of Dr. Shariati is located in Tehran, Iran. Museum of Dr. Shariati is rated 4 out of 5 in the category museum in Iran.

Address

N/A

Phone

+982166565565

Open hours

...
Write review Claim Profile

H

Hanie Nayeb

This museum is not done completely. Is an intresting place but not great. Has 2 floor. First floor is living room and second floor has 2 rooms which one of them is like a library.

M

Muhammad Derogar

It was previously an Iranian intellectual house, Ali Shariati.

E

Erfan Asiabchi

nice place

س

سمانه زارعی

این خونه در سالهای پنجاه و دو تا پنجاه و شش محل زندگی خود دکتر و بعد از اون تا سال هفتاد و هفت محل سکونت خانواده دکتر بوده و در نهایت توسط شهرداری خریداری میشه و برای بازدید در اختیار عموم قرار میگیره. بازدید: نه صبح تا پنج بعدازظهر هر روز به غیر از شنبه ها ورودی هم نداره منو که حسابی یاد خونه محمد منصوری تو سریال در پناه تو می\u200cانداخت. خیلی خونه خوب و با حس و حالی بود.

R

reza kahe

دکتر شریعتی بزرگ مرد عصر معاصر ما بودندکه متاسفانه قدرش رو ندونستیم ، من اینجا رفتم خوب کار شده ولی هنوز جای کار زیاد داره ، دکتر تا 5 سالگی در روستای کاهک بودند که الان متاسفانه زادگاه بچگی ایشون رو به تخریب هستش

S

shahab shahali

این خانه موزه توسط شهرداری اداره میشه، دو طبقه داره دارای آسانسور و سرویس بهداشتی در طبقه همکف در قسمت اداری هست . ایستگاه مترو انقلاب و ایستگاه مترو فاطمی نزدیکترین ایستگاههای مترو به این موزه است . ورودی موزه رایگان و در روزهای اداری باز هست.

A

amin rezaeisabet

بسیار زیبا و تاریخی

S

Sahand Rad

اگه اهل تاریخ خواندن باشید و مخصوصا خوره تاریخ معاصر ایران، لذت خواهید برد. اما وقتی به خیانتها و جنایتهایی فکر میکنید که ازین خانه پاگرفت و امروز آتش تباهیش دامن همه خاورمیانه رو گرفته، حتا از خودتون بدتون میاد که چرا برای دیدن یک همچو جایی اصلا وقت گذاشته اید؟ خیلی از همراهان من تازه بعد از دیدن فیلمهای شریعتی بود که متوجه علت واقعی مرگ (آمبولی شدید عروق قلبی و انسداد مزمن ریوی) و ممانعت خانواده از کالبد گشایی و انتقال او به ایران شدند. یک افسانه موهوم و یک تهمت اثبات نشده به حاکمیت آنروزها، کاسبی خوبی بود که هنوز هم کماکان برای خیلی از افراد ادامه داره. شعارهای ما هرچقدر که زیبا، فریبنده و زر ورق پیچیده باشند، بالاخره روزی شعور مردمانمان، حقیقت پنهان شده در ماورای آنها را کشف خواهد کرد.